ONTWERP & ADVIES

 

 Van volledige metamorfoses tot kleine aanpassingen. Van advies tot een compleet nieuw interieur. Van idee tot realisatie. Met behulp van Idee presentaties krijgt u het interieur waarin u zich thuis voelt. Uw wensen en leefgewoonten worden vertaald naar passend interieurontwerpen. Ik denk met u mee in creatieve oplossingen en help de sfeer te creëren die bij u past.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en bekijken we samen wat voor u van toepassing is om tot een goed advies te kunnen komen.

Ik ga aan de slag voor u met het uitwerken van uw persoonlijke interieur-ingrediënten. Het kan een complete interieurplan zijn, maar ook verschillende onderdelen daarvan, zoals 2D indelingsplannen, een moodboard, een kleuren- en materialenplan, een verlichtingsplan en voorstellen voor raambekleding, vloeren, meubels en accessoires.

Interieurontwerpen kleurenplan kleuradvies materialenplan verlichtingsplan   Interieurontwerpen begane grond woonhuis woonkamer keuken hal

Vindt u het lastig te visualiseren hoe het eindresultaat zal zijn? Door middel van 3D impressies krijgt u een volledig beeld hoe de ruimte er uitkomt te zien.

Het advies wordt uitgewerkt in een A3 presentatiemap, vol met inspiratie en informatie om uw interieur helemaal mee af te maken.

U bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleid ik jullie hierbij en ondersteun ik u waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen en het afstylen van uw interieur, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering.

Interieuradvies aan huis

Heeft u geen complete plan nodig, maar wel een paar ogen die met u meekijken? Met dit mondeling interieuradvies help ik u graag om uw ideeën en wensen te vertalen naar een persoonlijk interieur. Bij u thuis kijken we samen naar de betreffende ruimte. Met behulp van een snelle schets, kleurwaaiers en eventuele product stalen, krijgt u al snel inspiratie. Na ons gesprek kunt u direct aan de slag.

Interieuradvies aan huis kleuradvies moodboards materialenplan   Interieuradvies aan huis kleuradvies moodboards materialenplan