OVER KIM

Kim Hartman interieurontwerper interieurstylist

Mensen helpen, ervoor zorgen dat zij zich in hun huis echt thuis voelen, dat is voor mij heel belangrijk als interieurontwerper. En bedrijven zo te stylen, dat alle mensen met een brede glimlach naar hun werk gaan. Voor elke klant bedenk ik onverwachte oplossingen, presentaties en ontwerpen. Vertaal ik wensen van elke opdrachtgever naar indelingen die anders, verrassend en ook praktisch en functioneel zijn. Mensen laten inzien dat er andere ideeën en mogelijkheden zijn.

Naast het bedenken en ontwerpen van interieurs, productpresentaties en concepten help ik mee aan de uitvoering ervan. En als dat betekent dat ik zelf mag mee klussen, doe ik dat maar al te graag.

Naast Idee Presentaties ben ik in 2011, samen met mijn compagnon Regina, Kerst in Stijl begonnen. Met Regina haar kennis over flora en mijn styling- en decoratie-ervaringen groeiden onze ideeën uit tot een nieuw bedrijf. Wij vinden dat het tijd is om bedrijven vernieuwend in de kerstsfeer te brengen.

Als interieurontwerper wil ik graag op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de woonbranche. Jaarlijks bezoek ik diverse beurzen en lezingen en blijf ik up to date door het volgen van trainingen. Inspiratie haal ik ook uit films, musea en niet te vergeten social media.

Kim Hartman interieurontwerper interieurstylist

Als interieurontwerper ben ik één van de topinterieurontwerpers van TIO, samen met vijftien professionele interieurontwerpers.

Samen hebben wij een groot netwerk en veel (product)kennis op het gebied van vloerafwerking, raambekleding, meubels, verlichting en kleuren. Regelmatig bezoeken wij bedrijven, volgen trainingen en gaan naar beurzen in binnen- en buitenland. Daardoor zijn wij als groep goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied.TIO-ers werken met bekende en minder bekende merken en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten of materialen om een nog veelzijdiger en onafhankelijk interieuradvies te kunnen geven.