Een interieuradvies kan met een aantal ideeën en voorstellen al snel weergeven welke stijl in het interieur kan ontstaan. Kleuren en materialen zeggen al heel veel over de sfeer. Elk mens is anders en heeft andere wensen en leefgewoonten, welke ik vertaal naar een passend advies.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek ik samen met de klanten hun wensen en zo ook bij deze mensen. We hebben gezamenlijk een aantal kleuren en materialen bij elkaar uitgezocht, welke ik verder ben gaan uitwerken in dit interieuradvies. Met dit interieuradvies kunnen zij verder aan de slag.

Elk jaar doet Flexa onderzoek naar de designtrends op het gebied van kleur en interieur. Dit doen zij niet alleen, samen met een team van design- en kleurexperts gaan ze aan de slag om te kijken wat er in de wereld speelt en wat voor kleuren daarbij horen. Hier komen een aantal trends naar voren en één overkoepelend thema. De must-have verfkleur van nu is Denim Drift. Een prachtige blauwtint met een grijze gloed. In elke ruimte ziet hij er net even anders uit. Het ondersteunende kleurenpalet is fris, verfijnd en veelzijdig.