Voor het prachtige hotel Okura in Amsterdam mocht Kerst in Stijl in 2017 weer een nieuw kerstconcept bedenken en realiseren. De diepe en zachte kleuren Eucalyptus, Parel, Koper en Ossenbloed maken de nieuwe kerststijl in Okura tot een betovering. Een vleugje elegantie en warmte siert het interieur in een feestelijk spel van gastvrijheid. Charme en harmonie staan centraal en geven het gevoel van een rijkelijke beleving.

Een grote kerstboom van 4.25 meter hoog zorgt ervoor dat, zodra de gasten binnenkomen in de lobby, de kerstsfeer duidelijk aanwezig is. Door het hele hotel heen zijn diverse kerstdecoraties geplaatst: kerstbomen in verschillende maten, guirlandes die zorgen voor een complete kerstsfeer en diverse kerstitems voor de finishing touch.

Hotel Okura Amsterdam heeft de afgelopen 3 jaren met Kerst in Stijl samengewerkt.  Dit hebben wij als zeer prettig ervaren; Kim en Regina hebben creatieve ideeën met een scherp oog voor detail. Hun voorstellen sluiten zeer goed aan bij ons interieur en uitstraling van het hotel. Kortom, wij zijn erg tevreden met de samenwerking en hebben de samenwerking voor de komende 3 jaar verlengd. We verheugen ons nu al op aankomende kerst.

Jorine Heutink, Executive Housekeeper, Hotel Okura Amsterdam